Covid-19

Het coronavirus raakt ons allemaal, ook voor Zeebra Tours heeft het grote gevolgen. We staan voor nieuwe uitdagingen en dilemma’s, die we zo goed als mogelijk, met elkaar, het hoofd moeten bieden.
Ook wij hebben maatregelen genomen om er voor te zorgen dat mensen voldoende afstand houden.
De gezondheid van onze passagiers en collega’s staat voorop!

Reizen per touringcar is nog steeds mogelijk. Onze chauffeurs werken in overeenstemming met RIVM-richtlijnen. In onze touringcars hanteren we een zitplaatsverdeling zodat de passagiers minimaal 1,5 meter van de chauffeur vandaan zitten. Elke passagier van 13 jaar en ouder is verplicht om een mondkapje te dragen in de touringcar. We hanteren ook een in- en uitstap procedure en tevens worden handgrepen, leuningen en andere contactpunten, regelmatig gereinigd.

Uw reeds geboekte ritten kunt u omboeken naar een latere datum of helemaal annuleren. Beide opties zijn, door deze uitzonderlijke situatie, voor u uiteraard kosteloos.

Deze tijd brengt onzekerheid met zich mee, maar wij zullen er alles aan doen om de juiste oplossing te vinden voor uw vervoer en u de service te bieden die u van ons gewend bent.

Ons kantoor is beperkt bezet door collega’s om de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen. Wij zijn, zoals u van ons gewend bent, gewoon bereikbaar per telefoon en e-mail.

In deze roerige tijd, blijf gezond, zorg voor uzelf en voor elkaar.

 
covid-19-image
© Zeebra Tours 2022 Disclaimer Privacy-statement Realisatie door Studio Boka